Stil bordlampe

Viser alle 4 resultater

Hvad er stil?

Stil er vores svar på en bordlampe af genanvendt materiale. Det handler ikke kun om at lampen er stilfuld, men også nem at have med at gøre; man stiller den på den overflade den skal være på, sætter stikket i kontakten, og så er lampen klar til at skabe lys og glæde. 

2 størrelser, 4 lamper, 16 muligheder

Stil kommer i 2 størrelser: lille, Ø16cm og 21,5cm høj, og stor, Ø22cm og 28,5cm høj. Vi sammensætter lamperne i både bølgepap og kanalplast, og med forskellige indsats (aluminium/messing/kobber/træ), som prisen varierer efter. Med til lampen følger en 2m stofledning med stik og afbryder, så du nemt kan slutte den til.

Genanvendelse af overskud

Det bølgepap og kanalplast der bliver anvendt til at sammensætte disse lamper er et overskudsmateriale fra en printproduktion. Det betyder, at der på nogle af lampernes ringe kan være fejltryk, illustrationer, eller andre former for grafisk bearbejdning. Disse illustrationer er ikke synlige med mindre man skiller lampen ad – noget vi ikke anbefaler. Det er lidt sjovt at vide, at man sidder med en lampe der engang har været en valgplakat.

Træet der bliver brugt til indsats er endnu et overskudsmateriale. Det bliver modtaget fra en virksomhed der kan have frasorteret det, eller hvor der har været overskud der ikke kunne anvendes i deres produktion.