fbpx

Journal

Følg med bag scenen

Om os

Relife Studio er et dansk familieejet interiørbrand, etableret i 2020.

Virksomheden udspringer af modervirksomheden hl-repro, med missionen om at upcycle affalds- og overskudsmaterialer, som dannes af produktionen i hl-koncernen.

hl-repro a/s, stiftet af bl.a. Hugo Hansson i 1972, er en af verdens førende prepress/premedia virksomheder indenfor sit område.

Her leveres der storformat prints, digitale løsninger, samt højkvalitets trykforme primært til emballageindustrien. Der produceres naturligvis overskudsmateriale indenfor den grafiske branche, og som følge heraf opstod idéen om et up-cycled Relife-produkt – at genanvende overskudsproduktioner og benytte deres affald til at skabe nyt liv for materialerne. 

Hos Relife Studio er vi innovative, kvalitetsbevidste og målrettede. Vi vil være med til at skabe unikt interiør af genanvendte materialer uden af skulle gå på kompromis med kvalitet og design, samtidig med at vi kan lave et cirkulært samarbejde med hl-repro.

Vi, hos Relife Studio tror på, at en mere bæredygtig og bevidst tilgang til design og udvikling er vejen frem. Vi vil være med til at skabe meningsfuldt interiør, med et hjerte og historie bag, hvor vi kan være med til at yde respekt for naturen, og samtidig sende godt håndværk ud i verden.

Bag Relife Studio står en familie, bestående af Christine & Andreas og deres to døtre, som går meget op i at se nye muligheder og at genanvende ting, som man under andre omstændigheder ville smide ud.

Andreas, som er ansat ved familiens anden virksomhed hl-repro, er en daglig del af en produktion, hvor der ofte skabes overskudsmaterialer som følge heraf. Indtil for nyligt har dette blot været anset som affald, men ved hjælp af nytænkning og genanvendelse af materialerne, blev mange af de forskellige produkter, der kan ses i vores katalog, skabt.

Under Corona-krisen fik drømmen om at skabe et bæredygtigt dansk design derfor lov til at folde sig ud. Dét, at vi hos Relife Studio kan repræsentere en gennemgående bevidst tilgang til en mere cirkulær udvikling af interiør fra genanvendte materialer, hvor vi på samme tid kan være med til at udvise samfundssind og arbejde kreativt og cirkulært med et affaldsprodukt, sætter vi en dyd i.


Andreas Petersen & Christine Hansson

Relife studio er en nyopstartet virksomhed etableret i 2020.
Relife studio arbejder sig hen imod at gøre verden mere belyst på mulighederne for genbrug og bæredygtighed

Christine Hansson

Founder

Andreas Petersen

Founder

Relife Studio er en nyopstartet virksomhed, med øje for den grønne omstilling, etableret i 2020. Relife studio arbejder sig hen imod at gøre verden mere belyst på mulighederne indenfor genbrug og bæredygtighed.

Relife Studios DNA vil til stadighed være pap og kanalplast, baseret på at lave et cirkulært design på en ny og unik måde, med øje for at forlænge produkternes levetid, producere respektfuldt og ansvarligt så vi bruger det vi allerede har, i længere tid. Med en vision om et langsigtede samarbejde om at behandle mennesker og planeten med respekt, er en livslang proces. 

Christine Hansson

Founder

Andreas Petersen

Founder

produktetes oprindelse, cirkulær produktion,
og CSR, er hos relife studio lige så vigtigt som det æstetiske

Vil du vide mere?

Læs om vores rejse, vores materialer, hvem er vi og hvor vil vi gerne hen !

 • Kontakt

 • +45 60 40 51 23

 • Reprovej 2

 • 8722 Hedensted

 • Denmark

 • CVR: 41691247

 • Kontakt

 • +45 60 40 51 23

 • Reprovej 2

 • 8722 Hedensted

 • Denmark