Pendel

Viser alle 11 resultater

Originalen

Pendel lampen er Relife Studios første originale serie, som blev lanceret i december 2020. Visionen og udførelsen af lampen kom ud af en kombination af overskudsmateriale i en printvirksomhed, og lidt for meget fritid i forbindelse med Covid-19 epidemien. Hos virksomheden anser vi pendel lampen som værende et symbol på vores vision, om en grønnere, og mere miljøvenlig tilgang til interiør, og som et håb på en lidt lysere fremtid.

Alle vores produkter fremstilles ved hjælp af minimalt maskinelt arbejde, og samles i hånden. Dette medfører, at ikke to lamper har ens struktur, og gør hver eneste af vores produkter til noget helt unikt. 

Materialer

Kanalplast

Pendel lamperne bliver fremstillet i to genanvendte materialer, som er overskud fra en anden produktion; kanalplast og bølgepap. Den anvendte kanalplast kommer ind enten som overskud eller som fejltryk fra printvirksomheden, og bliver skåret ud til cirkulære former, som så anvendes i fremstillingen af vores produkter. Når kommunalvalget er overstået, vil der også være brugte valgplakater at finde i produktionen, således at vi får dem inkluderet i den cirkulære økonomi. På den måde er du som køber af et af vores produkter i kanalplast, medvirkende til et mere miljøvenligt kommunalvalg.

Bølgepap

Det andet anvendte materiale, bølgepap, kommer som overskud fra emballage eller anden printproduktion, som førhen blev anset for at være affald. Nu genanvender vi bølgepappen på samme måde som vi gør med kanalplast; i form af nogle flotte lamper!

Metallet

Til hver af lamperne der fremstilles, har du som kunde mulighed for at vælge mellem fire forskellige løsninger til toppen af lampen; aluminium, kobber og messing, og træ. Det metal der bliver tilovers efter udformning, bliver leveret tilbage til vores leverandør, som så genanvender det via omsmeltning.

Træet

Det træ der bliver anvendt til udformningen af topstykket, er noget vi modtager som overskudsmateriale eller affald fra virksomheden Wood if. Det kan være nogle af stykkerne er afskåret fra en større konstruktion, at der er knaster de forkerte steder, eller noget helt tredje der gør, at vi kan modtage det og anvende det til vores lamper. Vi er glade for samarbejdet, og at være medspillere i den cirkulære økonomi det medfører!

Hvis du er interesseret, kan du finde historien bag virksomheden og lampens tilkomst her. Du kan også læse om hvad andre siger om os lige her.