Kanalplast

Viser alle 13 resultater

Kanalplast – hvordan og hvorfor?

Halvdelen af vores sortiment består af produkter udformet i kanalplast.

Kanalplasten kommer som overskudsmateriale fra en anden produktion, og bliver efterfølgende til en af vores pendel lamper, blyantsholder, vase eller bordlampe – eller alle forskellige, samtidig. Vi bruger nemlig så meget af materialet vi kan. Da vores produkter primært benytter sig af cirkulære former i forskellige størrelser, giver det adgang til et stort udvalg af måder at udskære de størrelser vi skal bruge. Derudover er kanalplasten et meget holdbart materiale, så du kan forvente en lang levetid.

Vores produkter kan indeholde et hav af forskellige motiver, hvis man skiller dem ad; især ét af dem kan være kasserede og/eller genanvendte valgplakater.

Hvad følger med?

Alle vores pendel lamper kommer med en 3m hvid stofledning og fatning i passende størrelse. Til vores bordlamper medfølger en 2m hvid stofledning og fatning. Derudover har du valgfrihed mellem typen af finish der skal med på produktet. Til vores vaser kan du vælge mellem aluminium, kobber og messing som top. Til vores pendel lamper, bordlamper og penneholdere kan du vælge mellem træ, aluminium, kobber og messing som henholdsvis top, monteringspunkt, og bund.

Håndtering og rengøring

Vores produkter bør ikke stå i fugtige omgivelser, da hverken finish eller limningen mellem de forskellige lag af kanalplast, har godt af det. Vi anbefaler af den grund også altid, at man kun tørrer vores produkter af med en tør klud; så undgår du eventuelle fugtighedspletter. Til selve kanalplasten anbefaler vi at bruge en blød børste eller pensel. Hvis du bruger lufttryk, så vær meget forsigtig med ikke at sætte den på for høj styrke.

En del af en grønnere løsning

Når kommunalvalget slutter, modtager vi valgplakater som vil blive genanvendt til vores produkter. Det vil sige, at når du køber et af vores produkter af kanalplast, så er du en del af en løsning, der skal være med til at gøre det danske kommunalvalg grønnere.